Conversie Optimalisatie

Conversie optimalisatie helpt bij het verhogen van de snelheid waarmee u bezoekers van uw website omzet in klanten. Terwijl SEO helpt bij het verhogen van de hoeveelheid verkeer naar uw website, zorgt conversie optimalisatie ervoor dat uw website optimaal profiteert van dat verkeer.

Het ontwerp van uw website, de navigatie en zgn "calls to action" spelen een belangrijke rol in het vergroten van de kans op het omzetten van een bezoeker in een klant. Uw website moet effectief uw boodschap communiceren en bezoekers moeten de informatie die ze nodig hebben snel kunnen vinden.

De belangrijkste doelen van conversie optimalisatie zijn:
  • meer sales en leads te genereren
  • meer omzet te halen
itTentive helpt haar klanten op het gebied van conversie optimalisatie door:
    strategisch en operationeel mee te denken
  • het bepalen van de juiste kanalen
  • te adviseren over A/B en multivariant testen
  • te adviseren over website usability
  • analyses op zoekwoordniveau uit te voeren
  • de conversiefunnel te analyses
Voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen.Web Analytics

Web analytics is het meten, verzamelen, analyseren en rapporteren van internet data ten behoeve van het begrijpen en optimaliseren van het gebruik van websites.

Web analytics is niet alleen een instrument voor het meten van website van het verkeer, maar kan worden gebruikt als een instrument voor marktonderzoek of als een middel om de effectiviteit van een website te verbeteren.

itTentive gebruikt web analytics met name voor de optimalisatie van conversies. Web analytics zijn uitermate geschikt voor conversie optimalisatie. Indien uw Google Analytics goed is opgezet kunt elke wijziging in gedrag meteen terug zien in uw rapportages. De kleinste aanpassing is soms al voldoende om veel meer conversies te bereiken. Door continue te meten, te analyseren, en op basis daarvan wijzigingen door te voeren waarvan u de effecten vervolgens weer door meet, kunt u uw site beetje bij beetje steeds effectiever maken.

Voor vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen.